Published On: mie, iul. 12th, 2017

Politia Locala Braila continua “razboiul cu nesimtitii” care fac covoare de coji de seminte pe domeniul public

Politia Locala Braila a fost pe strazi in acest inceput de luna. Fie ca au aplicat amenzi “nesimtitilor”, asa cum i-a numit primarul Marian Dragomir, pe cei care isi arunca gunoiul pe domeniul public, fie i-au taxat pe cei care au parcat neregulamentar, acestia au fost la datorie. In aceste zile politistii locali au depistat si sanctionat contraventional 9 persoane, pentru comercializarea, respectiv consumul semintelor de floarea soarelui pe strazi sau in alte locuri publice. Au fost aplicate amenzi in valoare totala de 1000 de lei.

Cei prinsi de politisti au fost atat adolescenti, precum un tanar de 16 ani din comuna Gemenele, pe Faleza Dunarii in dreptul Capitaniei Braila, consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos, dar si doi braileni in toata firea, de peste 30 de ani, unul de 32 de ani, iar altul de 33 de ani, prinsi in aceeasi zona. Pentru a combate acest fenomen aflat in floare, printre braileni, primarul Dragomir a spus ca va proceda la fel ca si in cazul celor care arunca gunoiul pe domeniul public. Ii va filma, iar clipuletele respective vor fi facute publice pentru a le vedea toata lumea. In acest sens directorul interimar al Politiei Locale Braila a spus ca deja exista mai multe filmulete de acest gen, iar in perioada urmatoare vor fi facute publice.

Totodata, politistii locali au dat amenzi de 3400 de lei si persoanelor care au aruncat gunoiul pe domeniul public.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>