Published On: vin, iul. 14th, 2017

Parchetul General a deschis dosar penal pe numele lui Jean Uncheselu

Share This
Tags

jean_uncheselu

Parchetul General a deschis dosar penal pe numele lui Jean Uncheselu, dupa aparitia Notei interne a Biroului Prevenirea Criminalitatii in Mediul Penitenciar, in care se dezvaluie ca procurorul DNA i-a cerut unui functionar sa achite 10.000 lei pentru a renunta la o contestatie la executare. PICCJ confirma: "Sesizarea a fost data in lucru la Sectie".

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie condus de Augustin Lazar a deschis dosar penal pe numele apropiatului Laurei Codruta Kovesi.

chris terhesProcurorul DNA Jean Uncheselu (foto1) este cercetat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul PICCJ, dupa ce Coalitia Romanilor din SUA condusa de preotul Chris Terhes (foto 2) a formulat o plangere penala in care cere verificarea aspectelor detaliate intr-o nota interna a Biroului Prevenirea Criminalitatii in Mediul Penitenciar (serviciul secret al MJ dupa desfiintarea SIPA in  2006) in care se specifica faptul ca Uncheselu i-ar fi solicitat unui functionar sa achite suma 10.000 de lei pentru a se renunta la o contestatie la executare. Nota indicata de Chris Terhes in se sizare si depusa la PICCJ este din 9 iunie 2015 si are numarul "S 343" fiind declarata "Secret de serviciu".

Reprezentantii PIICCJ au confirmat pentru Lumeajustitiei.ro ca Parchetul General il cerceteaza pe Jean Uncheselu in candrul dosarului constituit ca urmare a sesizarii facute de Chris Terhes in data de 5 iulie 2017: "S-a primit sesizarea, a fost inregistrata si data spre competenta solutionare la Sectia de urmarire penala si criminalistica. Sesizarea a fost data in lucru la Sectie".

 Sursa luju.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>