Published On: mar, iul. 18th, 2017

O ploiesteanca a fost sunata de un “avocat” din Braila / Ce i-a cerut acesta

Un brailean a pretins unei ploiestence 3000 de euro. Pentru a pune mana pe bani a pretins ca este avocat si a nascocit si o poveste. Pentru a fi cat mai credibil, i-a spus femeii ca este avocatul fiului ei care a facut un accident rutier grav.

Pentru a-l scapa de necaz,aceasta trebuia sa plateasca urgent suma de 3000 de euro. Pentru a fi cat mai convingator, pretinsul avocat ar fi precizat ca banii ar fi necesari in vederea despagubiri victimei accidentului rutier.

Femeia si-a dat seama ca este ceva necurat la mijloc si s-a dus glonţ la poliţie si a povestit totul. Oameniil legii sunt acum pe urmele escrocului. Polițistii au identificat persoana banuita de comiterea faptei, ca fiind un barbat de 36 ani, din municipiul Braila.

Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, cu propunere de trimitere in judecata persoanei in cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>