Published On: joi, iul. 27th, 2017

O noua retea specializata in trafic de droguri care opera si-n Braila a fost destructurata de procurorii DIICOT

Cinci persoane care faceau parte dintr-o retea specializata in trafic de droguri si substante psihoactive au fost retinute de procurorii DIICOT Vrancea, in urma mai multor perchezitii, in timpul carora au fost descoperiti, intre altele, bani, un cantar electronic si mai multe arme albe.

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Vrancea si Galati cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT – B.T. Vrancea, au efectuat 9 perchezitii domiciliare in municipiul Galati, la persoane banuite de trafic de droguri si substante cu efect psihoactiv.

La data de 26 iulie, politistii de combatere a criminalitatii organizate Vrancea si Galati, cu sprijinul Directia Operatiuni Speciale a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – B.T. Vrancea, au efectuat 9 perchezitii domiciliare in municipiul Galati, la persoane banuite ca ar fi distribuit droguri si plante etnobotanice.

Din cercetari a reiesit faptul ca, incepand cu anul 2016, 5 persoane ar fi desfasurat activitati de producere, detinere, stocare si comercializare de droguri de risc si substante susceptibile a avea efect psihoactiv, droguri pe care le-ar fi comercializat pe raza judetelor Vrancea, Galati si Braila.

In urma perchezitiilor, au fost identificate mai multe substante etnobotanice si muguri de cannabis, fiind ridicate in vederea indisponibilizarii 8.530 de lei, 700 de  euro, 9 telefoane mobile, 2 laptopuri, un cantar electronic, un grinder metalic si mai multe arme albe.

La sediul DIICOT – B.T. Vrancea, au fost aduse 15 persoane, 5 dintre acestea fiind retinute 24 de ore, urmand a fi prezentate Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunilor de trafic si consum ilicit de droguri si de substante cu efect psihoactiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>