Published On: mar, iul. 4th, 2017

O braileanca a fost prinsa beata la volan, pe strada Mircea Malaeru

Politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila si cei ai Politiei Orasului Faurei, sprijiniti de jandarmi, au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Cu aceasta ocazie, politistii au legitimat 76 de persoane si au verificat 70 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 32 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 17 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 5.455 de lei, dintre care 15 au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

La data de 3 iulie, in jurul orei 00:00, au depistat-o, pe strada Mircea Malaeru, pe o braileanca, in varsta de 42 de ani, in timp ce conducea autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de  0,67 mg/l in aerul expirat, si a fost condusa la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>