Published On: Dum, iul. 2nd, 2017

Noul program de guvernare al PSD: Tinerii vor putea lua un credit fara dobanda pentru constructia unei locuinte

PSD a prezentat saptamana trecuta noul program de guvernare care prevede printre altele cresterea salariului minim, introducerea unui impozit pe cifra de afaceri, schimbari in colectarea TVA, acordarea unor credite fara dobanda pentru tineri si introducerea unei taxe pe produsele al caror consum are un impact negativ major asupra sanatatii populatiei.

Tinerii vor fi putea ca pana la implinirea varstei de 26 de ani sa apeleze la credite fara dobanda, garantate in proportie de 80% de catre stat, de maxim 40.000 lei, pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei parti din constructia unei locuinte. (Termen 1 ianuarie 2018). Atat studentii cat si ceilalti tineri vor trebui sa indeplineasca doar o formalitate: aceea de a prezenta bancilor prin care statul va derula acest program contractul de chirie sau de constructie al locuintei, respectiv facturile pentru cursuri sau pentru cartile necesare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>