Published On: lun, iul. 3rd, 2017

Niciun weekend fara razii / Peste 200 de persoane au fost legitimate si s-au dat amenzi in valoare de peste 15.000 lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 30 iunie si 1 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atât in municipiu, cât si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 47 de societati comerciale, ocazie cu care au fost instruiti 21 de angajati, legitimate 233 de persoane si oprite in trafic peste 151 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 60 de soferi.

De asemenea, au fost constatate 62 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 16.500 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 36 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 4 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 5 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere, au retras trei certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>