Published On: mie, iul. 19th, 2017

Misiunea grea pentru HC Dunarea Braila in Cupa EHF / Echipa braileana poate da din nou peste Byasen

Trei din cele patru reprezentante ale Romaniei in Cupa EHF si-au aflat adversarele din primele doua tururi ale competitiei. CSM Roman este prima formatie ce debuteaza, in primul tur, impotriva bosniacelor de la HZRK Grude.

HZRK Grude este adversara Coronei din sezonul trecut si nu poate pune probleme Romanului in primul tur preliminar, dar situatia se complica foarte mult pentru formatia lui Constantin Stefan in turul al doilea. Romanul o va intalni acolo pe Dunaujvaros, reprezentanta Ungariei, locul 4 in sezonul trecut. Daca in primul tur Romanul va disputa primul meci pe teren propriu, situatia se schimba in turul secund.

Dunarea Braila se poate duela cu Byasen Trondheim pentru al doilea sezon consecutiv. Pentru ca duelul sa aiba loc, trebuie ca nordicele sa treaca de Kram Start Elblag, reprezentanta Poloniei, in primul tur. Braila va disputa primul meci in deplasare. Braila a fost eliminata de Byasen in sezonul trecut dupa ce a castigat pe propriul teren cu 25-24, dar a pierdut in deplasarea din Norvegia la 11 goluri diferenta, scor 34-23.

HC Zalau, medaliata cu bronz din sezonul trecut, a avut, la prima vedere, cea mai accesibila tragere dintre toate cele trei reprezentante ale Romaniei in turul secund. Formatia lui Gheorghe Tadici o va intalni foarte probabil pe Ankara, vicecampioana Turciei, la care evolueaza si Yeliz Ozel. Ankara incepe competitia in primul tur, insa misiunea e facila impotriva celor de la OFN Ionias. Primul meci este programat la Zalau.

Meciurile din primul tur vor avea loc pe 14/15 octombrie si 21/22 octombrie, iar cele din turul doi pe 11/12 noiembrie si 18/19 noiembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>