Published On: joi, iul. 27th, 2017

Mascatii au realizat 51 de perchezitii domiciliare pentru destructurarea unei retele de contrabanda cu tigari

Joi dimineata, incepand cu ora 06.00, politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, au declansat o actiune specifica pentru destructurarea unei retele infractionale care avea preocupari pe linia contrabandei cu produse din tutun.

In cateva ore s-au desfasrat 51 de perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetelor Vaslui si Galati si 27 perchezitii la autoturisme folosite de catre suspecti in activitatea infractionala. La perchezitii au participat lucratori din cadrul tuturor structurilor Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi si 40 jandarmi din cadrul Brigazii Mobile de Jandarmi Bacau, fiind puse in aplicare 46 mandate de aducere la audieri.

Documentarea activitatii infractionale a fost realizata cu suportul de specialitate al Departamentul Operatiuni Speciale – Biroul Operatiuni Speciale Vaslui.

Cercetarile in cauza continua, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>