Published On: mar, iul. 11th, 2017

MAFIA PAMPERSILOR: Cum au fost inselate sute de mamici pe Facebook

Zeci de mii de euro au fost obtinute de mai multe femei care au pus la cale un plan prin care au inselat zeci sau chiar sute de mamici cu comenzi online, pe Facebook, de pampersi sau alte consumabile pentru copii. Initial, femeile au creat mai multe grupuri pe Facebook ce poarta numele “Consumabile pentru bebe”, “Comenzi Scutece” si altele asemanatoare, iar ulterior au inceput sa posteze diferite anunturi de vanzare scutece, servetele umede si alte lucruri necesare pentru copii, sustine Reporterntv.ro.

“Toate produsele erau la oferta si aveau super-preturi. Termenul de livrare era de 30 – 45 de zile lucratoare. Au trecut 6 luni si nu au primit nimic mamicile. Saptamana trecuta, mamicile au pus presiune pe 'capul mafiei', iar aceasta a spus ca va livra saptamana aceasta restantele, iar celor care nu vor sa mai astepte le va inapoia banii. A disparut de pe Facebook si de ieri nimeni nu stie nimic despre ea. Se pare ca a fugit cu toti banii. Este vorba de zeci de miliarde. Au fost mamici care au facut comenzi de peste 10.000 de lei”, a declarat una dintre clientele inselate pentru Reporter Neptun TV.

Sursa Foto: Reporterntv.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>