Published On: joi, iul. 6th, 2017

La Braila Mall, sezonul reducerilor de vara aduce premii si surprize

Summer_Sales_Braila_MallIn sezonul reducerilor de vara, vizitatorii Braila Mall se bucura de discount-uri generoase, pot câstiga la tombola verii abonamente la festivalul Untold, patine, bratari fitness sau boxe portabile si se pot distra alaturi de cei dragi la evenimentele organizate special pentru ei.

Campania Summer Sale de la Braila Mall pune la bataie premiile perfecte pentru a profita la maximum de vacanta. La cumparaturi de minimum 200 Lei, clientii centrului comercial pot câstiga abonamente la festivalul Untold, patine, bratari fitness sau boxe portabile. Pentru a participa la tombola, acestia trebuie sa prezinte bonurile la Info Desk, in weekend-urile 7-9 si 14-16 iulie. Sunt acceptate maximum 2 bonuri cumulate, iar desemnarea câstigatorilor are loc in 10, respectiv 17 iulie.

Surprizele nu se opresc aici: intre 7 si 9 iulie, centrul comercial va fi destinatia perfecta pentru distractie si relaxare. In acest weekend va avea loc Summer Sale Party, care va aduce evenimente muzicale de neratat. Vizitatorii mall-ului vor putea sa-si faca fotografii la o cabina foto amenajata cu aceasta ocazie.

Brailenii care doresc sa-si innoiasca garderoba vara aceasta pot profita de reducerile generoase ale magazinelor gazduite de Braila Mall. La Musette, produsele au discount-uri de pâna la 30%, in timp ce H&M, C&A, Optiblu, Hervis, CCC au redus preturile cu pâna la 50% in aceasta perioada. Acestea sunt doar câteva dintre magazinele din Braila Mall care isi asteapta cumparatorii cu oferte avantajoase.

Mai multe detalii despre evenimentele si campaniile de la Braila Mall puteti gasi pe pagina de Facebook a centrului comercial si pe site-ul braila-mall.ro.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>