Published On: mie, iul. 5th, 2017

IPJ Braila poate ramane fara sef / Adrian Gluga s-a inscris la concursul pentru sefia IPJ Constanta

Adrian Gluga, seful IPJ Braila, s-a inscris la concursul pentru fotoliul de sef al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta. Contracanditul acestuia va fi un alt brailean, si anume Mircea Relu Vizitiu, care este in prezent seful IPJ Constanta. Concursul se va desfasura la data de 02.08.2017, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane din Bucuresti si va consta in sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Comisarul sef Adrian Gluga are 42 de ani si din ocupa din aprilie 2016 functia de comandant al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. A absolvit in 1997 Academia de Politie “Al. I. Cuza” – Facultatea de Drept, arma graniceri, luandu-si diploma de licenta in Stiinte Juridice. In 2003, a obtinut o diploma de studii postuniversitare, specializarea Stiinte Penale, iar in octombrie 2013 – octombrie 2014 a participat la o misiune a ONU in Haiti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>