Published On: lun, iul. 24th, 2017

Ion Rotaru(PSD): “Colegii liberali au solutii la toate, au rezolvarea problemelor, dar constat ca de la vorba, la fapte, este o mare diferenta”

In cea mai recenta conferinta de presa a social democratilor braileni, senatorul Ion Rotaru a fost foarte vehement cand a vorbit despre liberali. In ultima perioada liberalii braileni sustin ca au solutii la toate problemele cu care se confrunta judetul nostru, iar acest lucru a fost taxat de Rotaru care a spus ca acestia spun ceva si fac altceva. Mai mult, avand in vedere discutiile din ultima perioada despre modul dubios de atribuire a unor terenuri din statiunea Lacu Sarat unui afacerist brailean liberal, presedintele PSD Braila a folosit aceasta situatie drept exemplu concret. Rotaru a spus ca daca “ii durea” de aceasta statiunea, consilerii PNL din Consiliul Local Chiscani ar fi votat pentru asocierea cu Primaria Braila si CJ Braila pentru a reabilita, moderniza si dezvolta statiunea.

“Constat in ultima vreme ca ai nostri colegi liberali au solutii la toate, au rezolvarea problemelor. Deocamdata, guvernarea judetului si a majoritatii UAT-urilor(n.r. unitati administrativ teritoriale) este la PSD, avem si Guvernul si avem si responsabilitatea pe care trebuie sa ne-o asumam, fie ca lucrurile merg bine, fie ca nu merg foarte bine in toate zonele.

Dar constat ca de la vorba, la fapte, la liberali, este o mare diferenta. Daca tot ii durea foarte tare de statiunea Lacu Sarat, de ce n-au votat asocierea? Daca tot ii durea foarte tare de statiunea Lacu Sarat, de ce au fost de acord cu aceasta hotarare (de respingere a asocierii – n.r.)? Bun, o ducem in curtea noastra si-o sa luam masuri cu ai nostri. Ce facem mai departe? Rezolvam problema Lacului Sarat asa?

Deci nu se poate, cand ajungi intr-o asemenea pozitie, trebuie sa-ti asumi ca esti acolo pentru bunul mers al lucrurilor si pentru rezolvarea problemelor, nu pentru rezolvarea problemelor unora. Eu am serioase semne de intrebare despre bunele intentii ale liberalilor care, repet, au solutii la toate, ne spun cum sa facem, ce ar trebui sa facem si nu facem noi, dar iata ca avem un caz foarte concret in care nu numai ca n-au facut asa, dar au facut exact invers. Si altfel, clameaza nenorocirile pe care le aduce PSD peste tot! Nu se poate asa ceva!”, a spus senatorul Ion Rotaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>