Published On: lun, iul. 17th, 2017

Hotii au dat iama in Carrefour si Kaufland

La data de 15 iulie, in jurul orei 20:45, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au fost sesizati, cu privire la faptul ca, patru persoane au sustras mai multe produse din incinta SC CARREFOUR SA. Lucratorii de politie ajunsi la fata locului au identificat autorii furtului si au intocmit acte de constatare pentru savarsirea infractiunii de furt. Prejudiciul in valoare de 74.19 lei a fost recuperat in totalitate.

In aceeasi zi, la doar cateva minute distanta, in jurul orelor 21.00, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila, au fost sesizati,  cu privire la faptul ca, o persoana de sex barbatesc a sustras un produs din incinta societatii SC KAUFLAND ROMANIA.  Lucratorii de politie ajunsi la fata locului au identificat autorul furtului si au intocmit acte de constatare pentru savarsirea infractiunii de furt. Produsul sustras in valoare de 39,99 lei a fost recuperat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>