Published On: joi, iul. 27th, 2017

HC Dunarea Braila a scos la vanzare abonametele pentru noul sezon

Conducerea clubului HC Dunarea Braila a anuntat prin intermesiul unei postari pe pagina de Facebook a echipei ca incepand din acesta saptamana se vor pune in vanzare abonamentele pentru noul sezon competitional 2017-2018. In acest an, iubitorii handbalului au posibilitatea sa aleaga unul dintre cele doua tipuri de abonamente. Pretul primului este de 300 de lei, iar celalalt costa 500 de lei. Ambelele abonamente permit accesul la toate meciurile din sezonul competitional (Liga Nationala, Cupa EHF si Cupa Romaniei).

“Handbal Club Dunarea Braila pune in vanzare abonamente pentru noul sezon competitional 2017-2018.

Din acest sezon avem doua tipuri de abonamente. La tribuna oficiala (Zona galbena), abonamentele se vand de la randul 3 in sus iar pretul unui abonamant in aceasta zona, este de 300 de lei, pe intreg sezonul competitional, Liga Nationala, Cupa Romaniei, Cupa EHF.

De asemenea clubul mai pune in vanzare din acest an si abonamnete in valoare de 500 lei, acestea fiind in PRIMUL rand din dreapta, respectiv stanga tribunei oficiale. Acestea tipuri de abonament sunt de asemenea individuale si cu loc asigurat pentru toate cele trei competitii in care este angrenata in acest sezon echipa noastra.

Pretul biletelor pentru sezonul competitional 2017- 2018 este de 10 lei si este valabil pentru meciurile din Liga Nationala, Cupa Romaniei si Cupa EHF. Copiii pana in varsta de 5 ani au intrarea gratuita”, se arata in postarea clubului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>