Published On: mie, iul. 5th, 2017

Harta mediilor de 10 de la BAC / Niciun brailean nu a reusit sa obtina media 10

Share This
Tags

medii de 10 bac_infobrailaInteresat de rezultatele examenului de Bacalaureat din acest an, un geograf din Timisoara a realizat o harta a modului in care s-au impartit mediile de zece la nivel de tara. In total, au fost 97 de medii de 10 curat in tara.

Astfel, in topul judetelor, conduc Bucurestiul si Clujul cu cate 9 medii de 10 la Bacalaureatul din aceasta sesiune, urmate indeaproape de Bihor si Iasi cu cate 8 medii maxime.

Salaj, Arges si Alba se pot lauda cu cate  5 medii de 10 la BAC, iar Constanta, Valcea si Maramures cu cate 4.

Arad, Vaslui si Galati au inregistrat cate 3 note de 10.

Niciun elev din judetele Teleorman, Mehedinti, Caras Severin, Giurgiu, Ilfov, Braila, Covasna, Mures, Neamt, Suceava si Bistrita-Nasaud nu a reusit sa ia media maxima.

La noi in judet cea mai mare medie a fost de 9.9 obtinuta de Nastase Roxana Valentina, absolventa a Colegiului National “Gheorghe Munteanu Murgoci”. Aceasta a terminat la profilul Matematica Informatica si a reusit sa obtina nota la Limba si Literatura Romana si la Fizica, dar la Matematica a luat 9,7.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>