Published On: mar, iul. 25th, 2017

Guvernul nu muta CAS si CASS la angajat si renunta la taxa de solidaritate / Tudose: “Sa o trecem la discutate si uitate!”

In ultima perioada s-a discutat foarte mult despre introducerea taxei de solidaritate, dar si despre posibilitatea mutarii CAS si CASS la angajat, comparativ cu momentul de fata cand sunt platite de angajator. Potrivit ultimelor declaratii ale premierului Mihai Tudose, atat introducerea taxei de solidaritate, cat si modificarea celui care plateste CAS si CASS sunt tot mai departe de realizare.

Prim-ministrul Mihai Tudose a lasat sa se inteleaga, marti, ca taxa de solidaritate nu va mai fi introdusa de Guvern.

Intrebat de jurnalisti care este concluzia in urma analizei privitoare la introducerea taxei de solidaritate, Tudose a raspuns: "Concluzia este ca putem sa trecem la discutate si uitate".

Pe de alta parte, premierul a anuntat ca Guvernul nu mai are de gand sa faca nici modificarile mult dezbatute referitoare la trecerea contributiilor la sanatate si pensii de la angajator la angajat nici in 2017, nici in 2018.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>