Published On: vin, iul. 21st, 2017

GALERIE FOTO: Un nou transfer de liga pentru Dunarea Braila / Marija Shteriova, fostul golgheter de la Vardar Skopje, a semnat cu Dunarea

HC Dunarea Braila a reusit un nou transfer important in aceasta vara. Conducerea clubului brailean a reusit sa o convinga pe Marija Shteriova, interul echipei nationale a Macedoniei, unde are peste 30 de convocari sa semneze du Dunarea. Marija s-a alaturat deja lotului si se afla inca de joi in cantonament la Cheile Gradistei si va imbraca tricoul echipei brailene pentru un sezon.

In varsta de 26 de ani, Marija a evoluat de-a lungul carierei la echipe ca Zito Prilep, ZRK Vardar, Vac, Fehervar si Kastomanu Bld.GSK.

La 17 ani debuta in Cupele Europene iar cea mai mare performanta cu echipa de club a avut-o in sezonul 2013-2014 cand a ocupat locul 3 in Liga Campionilor cu echipa ZRK Vardar. In cei doi ani cand a evoluat la Vardar, Marija a fost goalgheterul echipei.  De asemenea Marija are peste 30 de convocari in echipa nationala a Macedoniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>