Published On: lun, iul. 17th, 2017

GALERIE FOTO: Un carutas din Insuratei a murit inecat dupa ce a cazut cu caruta intr-un canal de irigatii

Tragedie in apropierea localitatii Insuratei. Vineri seara, un barbat s-a inecat in jurul orei 22:00 intr-un canal de irigatii. Barbatul in varsta de aproximativ 65 de ani, pe numele Gheorghe Neascu, a ramas blocat sub caruta si a inceput sa strige dupa ajutor. Tipetele disperate ale acestuia au fost auzite de un localnit care a alertat autoritatile la numarul de urgenta 112. In scurt timp la fata locului au ajuns pompierii care au reusit sa scoata calul viu din apa, intr-un timp foarte scurt, desi afara era intuneric, iar canalul avea 2-3 metri adancime si in jur de 10 metri latime, dupa cum a precizat Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al ISU Braila.

Initial, pompierii au crezut ca barbatul a fost luat de ape, motiv pentru care o barca dotarea ISU plecase spre Insuratei, dar nu a mai fost nevoie de ea, intrucat barbatul a fost gasit in caruta. Imediat dupa ce l-au scos din apa pompierii au inceput manevrele de resuscitare. Desi s-au chinuit pentru mai multe zeci de minute sa-l resusciteze, eforturile acestora au fost fara succes, iar in jurul orei 23:30 au constatat decesul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>