Published On: mie, iul. 19th, 2017

GALERIE FOTO: Soferul BMW-ului care a ranit grav doua persoane este “bine mersi” in arest la domiciliu

Share This
Tags

In cursul zilei de marti, anchetatorii l-au dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pe braileanul care a intrat in plin in grupul de nuntasi din fata Bisericii “Buna Vestire”, dar acestia din urma au decis ca soferul sa mearga in arest la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile. In urma investivatiilor anchetatorilor s-a constatat ca barbatul a pierdut controlul BMW-ul si astfel a ajuns pe trotuar, unde i-a lovit pe nuntasi.

In urma accidentului doua persoane au fost ranite, un barbat de 35 de ani si o femeie in varsta de 29 de ani, la picioare. In momentul in care ranitii au fost preluati de Ambulanta, erau constienti, dar in dureri groaznice. Dupa ce au efectuat investigatiile de specialitate, medicii de la Judetean au decis transferul barbatului la Spitalul Floreasca capitala, din cauza ranii grave de la laba piciorului.

Mentionam ca dupa producerea accidentului barbatul a fugit de la locul tragediei si dupa aproximativ 24 de ore s-a predat politistilor. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>