Published On: vin, iul. 7th, 2017

GALERIE FOTO: Se lucreaza de zor la Calea Galati / Marian Dragomir: “De ce oare trebuie sa amenintam o societate cu rezilierea contractului pentru a efectua lucrarile?”

In ultima perioada, Marian Dragomir s-a declarat foarte nemultumit de firma din Bucuresti care se ocupa de lucrarile la Calea Galati. Acesta spusese luna trecuta ca a fost personal in inspectia pe santierul de pe Calea Galati si a numarat 11 muncitori, dintre care unii cautau umbra. Mai mult edilul sef a spus si ca a avut o discutie mai aprinsa cu reprezentatii firmei respective: “Am avut o discutie foarte dura cu reprezentatii firmei care se ocupa de reabilitarea Caii Galati si le-am spus cuvantul acela care incepe cu <<P>>. Ma refer la <<penalitati>>”.

Dupa aceste scene, se pare ca muncitorii firmei au fost impulsionati sa munceaca mai cu spor. Dragomir a scris in mediul online ca s-au reinceput lucrarile si a lasat de inteles ca a mai purtat o discutie cu reprezentantii firmei in care i-a amenintat cu rezilierea contractului.

“DE CE OARE TREBUIE SA AMENINTAM O SOCIETATE CU REZILIEREA CONTRACTULUI PENTRU A EFECTUA LUCRARILE pe care le-au castigat prin licitatie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice?

Astept cu deosebit interes LISTA NEAGRA a societatilor care nu realizeaza lucrarile de investitii in infrastructura si atunci o sa putem raporta si noi societati care castiga licitatii legal prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice si uita sa respecte clauzele asumate in momentul depunerii documentatiei.

Zilele acestea se lucreaza la egalizari, urmeaza ca in perioada urmatoare sa se toarne efectiv covorul asfaltic.

Toate capacele de canalizare si scurgerile vor fi ridicate la nivel conform contractului”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>