Published On: vin, iul. 7th, 2017

GALERIE FOTO: Politia in actiune… la pariuri / Doi politisti au decis sa-si incerce norocul la pariuri, desi se aflau in timpul serviciului

Share This
Tags

In aceasta saptamana doi politisti din Targoviste au decis sa-si incerce norocul la pariuri, in timpul serviciului. Angajati la Politia Rutiera, pe o masina cu radar, acestia au tras in parcare si au jucat pe amicalele de joi, dar si pe partidele din preliminariile cupelor europene.

Pariurile au fani si in randul politistilor din Romania. Chiar daca erau in timpul serviciului, doi politisti din Targoviste au tras masina cu radar in parcarea unei agentii de pariuri, au intrat si s-au apucat sa completeze bilete. Potrvit db-sport.ro, cei doi agenti de la Politia Rutiera au jucat pe amicalele de joi, dar si pe meciurile care s-au jucat in preliminariile Europa League.

“Au pus bilete pe meciuri amicale si pe niste jocuri din preliminariile cupelor europene. Au zabovit vreo jumatate de ora in incinta casei de pariuri. Daca tot ploua, pe cine sa prinda?”, s-au amuzat impatimiții jocurilor sportive care i-au surprins pe cei doi, inarmati, in incinta casei de pariuri din centrul Targovistei, citati de db-sport.ro.

Sursa foto db-sport.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>