Published On: lun, iul. 31st, 2017

GALERIE FOTO: Panica la mall-ul din orasul vecin / O masina a fost cuprinsa de flacari

Duminica in jurul orei pranzului, un incendiu izbucnit in parcarea mall-ului din Galati si a starnit agitatie printre clientii aflati in apropiere. Dintr-o masina marca Citroen a inceput sa iasa un fum gros, desi flacarile nu se puteau vedea.

Martorii au incercat in zadar sa stinga incendiul, folosind mai multe extinctoare de masina. Mai mult, oamenii au fost nevoiti sa sparga si geamul de la portiera stanga fata a unui Volkswagen aflat chiar in apropiere, pentru a putea indeparta masina de autovehiculul care ardea.

Pana la urma, a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a lichida incendiul, mai ales ca exista si riscului unei explozii. Masina avariata in incendiu era modificata pentru a putea fi condusa de persoanele cu handicap. Potrivit locotenentului colonel Eugen Chirita, purtatorul de cuvant al ISU Galati, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la compartimentul motor al autoturismului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>