Published On: lun, iul. 3rd, 2017

GALERIE FOTO: O batrana si-a spart nasul pe Republicii, dupa ce s-a impiedicat de dalele care “stau sa fuga” de pe aceasta strada

In aceasta dupa amiaza o batrana de 72 de ani a cazut pe strada Mihai Eminescu, cunoscuta printre braileni ca si Republicii. Femeia se deplasa linistita pe strada, cand intr-un moment de neatentie s-a impiedicat de o dala iesita in afara si a cazut cu fata de ciment, ranindu-se serios la fata. Dupa ce femeia s-a prabusit, mai mult trecatori i-au sarit repede in ajutor.

Toata scena a fost surprinsa de o braileaca care ne-a pus la dispozitie mai multe fotografii, in care se poate cele prezentate mai sus. Mai mult, aceasta spera ca dupa publicarea acestor imagini primarul va lua masuri pentru a repara dalele care stau sa fuga.

“Din cauza strazii Mihai Eminescu unde toata lumea se impiedica. Aceasta femeie are 72 de ani. Cum e posibil asa ceva?! Faceti public aceste imagini poate se risca sa faca ceva primarul!”, ne-a spus femeia.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>