Published On: mie, iul. 12th, 2017

GALERIE FOTO: Magazinul XXL Mega Discount din Braila se redeschide astazi in format Penny Market

REWE Romania continua planul ambitios de remodelare a magazinelor din grup, odata cu redeschiderea magazinelor XXL Mega Discount din Braila si Buzau in format Penny Market, in data de 12 iulie. Cele doua magazine isi asteapta clientii intr-un format nou, cu un design modern si prietenos.

Cu o suprafata de 1.310,22 mp, magazinul din Braila asigura 190 de locuri de parcare, iar cei 32 de angajati sunt pregatiti sa intampine clientii de luni pana sambata, intre orele 7.00-23.00 si duminica intre orele 8.00-21.00, pe Str. Fabricilor nr. 10.

In acelasi timp, magazinul din Buzau va fi deschis pe bulevardul Unirii nr. 301 de luni pana sambata in intervalul 7.00-23.00 si duminica intre 8.00-21.00, asigura 240 locuri de parcare, are o suprafata de 1.233,00 mp si 31 de angajati sunt pregatiti sa intampine clientii cu zambetul pe buze.

Noile magazine vor surprinde clientii cu o noua modalitate de organizare a categoriilor de produse si cu o varietate a produselor selectionate cu cea mai mare grija – de la fructe si legume, la o gama larga de produse de panificatie si patiserie, dar si o selectie de lactate si branzeturi. In plus, acestia vor avea zilnic la dispozitie produse din carne, mezeluri si peste la preturi atractive.

Pentru clientii iubitori de retete internationale, noile Penny Market prezinta o gama speciala de produse, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) si dulciuri, la bauturi fine sau specialitati gastronomice. De asemenea, clientii mereu ocupati vor gasi si solutii “ready to eat”: mixuri de salate si sosuri delicioase.

REWE Romania are in plan pentru anul 2017 redeschiderea in format Penny Market a sase dintre magazinele XXL Mega Discount inchise la finalul anului trecut. Astfel, Penny Market va ocupa aproximativ 40% din suprafaţa totala a fostelor magazine, iar restul spatiului va fi subinchiriat si restructurat pana la finalul anului, dupa modelul galeriilor comerciale.

Dupa remodelarea magazinelor XXL Mega Discount din Brasov, Ploiesti, Braila si Buzau urmeaza ca urmatoarele doua magazine din Targoviste si Bucuresti sa fie redeschise in cursul verii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>