Published On: mie, iul. 26th, 2017

GALERIE FOTO: Dragomir, dupa urgia de ieri: “Uneori suntem criticati ca taiem sau toaletam pomi. Acum vom fi criticati ca nu i-am taiat sau toaletat”

Dupa urgia de ieri care a distrus mai multe aututorisme si acoperisuri de imobile, a ranit mai mult persoane si chiar a omorat o femeie de 51 de ani, primarul Marian Dragomir a scris pe contul sau de Facebook ca angajatii Seroplant si SUPAGL sunt pe strazi pentru a “inlatura dezastrul”. Totodata, acesta a precizat ca de multe ori primaria a fost criticata atunci cand taia si toaleta copacii din municipiu si ca acum va fi criticata pentru ca nu i-a taiat, avand in vedere urmarile furtunii la nivelul intregului municipiu.

“Suntem in oras cu Seroplant, SUPAGL și operatorii. Intervenim pentru inlaturarea dezastrului de pe strazi. Pomi cazuti, crengi in tot orasul Uneori suntem criticati ca taiem sau toaletam pomi. Acum vom fi criticati ca nu i-am taiat sau toaletat”,  scris Marian Dragomir.

La aceasta postare o braileanca, a criticat, mai mult sau mai putin, exprimarea edilului sef, referitoare la “toaletare”. Aceasta a spus ca ar trebui folosit cuvantul “curatare” pentru ca “toaletare” este un cuvant “ciudat cand vorbim de pomi”.

“Toaletare? Adica curatarea pomilor? Scuzati ma ca intreb….mi se pare ciudat cuvantul asta cand vorbim despre pomi. Cred ca a curata pomii e mai romaneste… de ce sa nu vorbim limba romana??”, a scris braileanca.

Raspunsul primarului nu s-a lasat asteptat mult, spunandu-i respectiveica pana la urma nu conteaza termenul folosit, important este ca aceasta actiune de curatare sa decurga fara interventii contradictorii din partea unor cetateni

“Conteaza acum? Toaletare sau curatare? Din DEX: <<toaletáre s.f. Actiunea de a curata și face mai estetic>> Si in zona… s-au efectuat lucrari de toaletare a spatiilor verzi. Saptamana urmatoare cand vom curata sau toaleta vor fi unii dintre vecinii nostri care ne vor critica sau apostrofa (folosind cuvinte neaos romanesti, ca sa fiu in ton cu cele scrise de dvs.) pentru ca in opinia lor ciuntim pomii”, a fost raspunsul primarului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>