Published On: lun, iul. 31st, 2017

GALERIE FOTO: BATAIE ca-n filme, intre INTERLOPI, printre care si braileni, la o terasa de fite din MAMAIA

Mai multi turisti din Ialomita si Braila, dar si constanteni, s-au luat la bataie, duminica dimineata, la o terasa de pe malul marii, din Mamaia, in urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Batausii s-au taiat folosind cutite, cel putin doi dintre tineri ajungand la spital, informeaza EVZ.ro.

Cel putin 10 tineri au fost implicati in bataia violenta. Indivizii, cu muschi pe ei, au iesit in parcarea din fata terasei, au scos cutitele si s-au atacat  fara a tine cont ca in preajma erau si alte persoane. Cineva a sunat la 112 si, in scurt timp, la fata locului au sosit jandarmii Gruparii Mobile Constanta. Cei de la firma de paza nu puteau interveni, fiind depasiti numeric dar si speriati de aspectul amenintator al batausilor.

La sosirea jandarmilor cinci dintre agresori au luat-o la fuga. Ceilalti au fost somati, energic, sa se predea. Gorilele au fost culcate la pamant si incatusate. Unul dintre batausi, injunghiat, a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. Ulterior, alt ranit a fost dus la spital.

Cel putin cinci dintre agresori au fost predati politistilor din Mamaia care, la aceasta ora, ii audiaza. Unul dintre smecheri si-a chemat si avocatul. S-a constatat ca "smardoii" au antecedente penale tot pe scandal si violenta. Politistii au deschis dosar penal pentru “port de arma alba in public special amenajat pentru divertisment”. Criminalistii sunt la fata locului pentru investigatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>