Published On: mie, iul. 12th, 2017

GALERIE FOTO: Accident in lant pe Grivita, la Piata Mare, din cauza unui sofer care a trecut pe rosu

Luni dupa amiaza, a avut loc un nou accident rutier in lant in municipiul nostru. Evenimentul rutier nefericit a avut loc la intersectia strazilor 1 Decembrie cu Grivita, in zona Piata Mare. Potrivit primelor informatii, vinovat de producerea carambolului se face un brailean de 36 de ani care a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes si se deplasa dinspre Calea Galati spre Scolilor, cand nu a mai tinut seama de culoarea indicata de semafor. In intersectie, acesta a intrat in coliziune cu un autoturism Opel, condus de un brailean de 35 de ani. In urma impactului puternic, autoturismul Opel a fost proiectat pe trecerea de pietoni si apoi a lovit o masina Chevrolet, dar si o duba care era parcata pe trotuar.

Din fericire la momentul in care masina braileanului de 35 de ani a fost proiectat pe zebra, niciun pieton nu se angajase in traversarea strazii, motiv pentru care accidentul nu s-a soldat cu vreun ranit, singurele pagube fiind de ordin material.

Politistii deplasati la fata locului l-au testat pe soferul vinovat de producerea accidentului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Barbatul a fost sanctionat cu o amenda de 870 de lei, iar pentru urmatoarele 60 de zile a ramas fara permis.

Sursa foto: Obiectiv Vocea Brailei

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>