Published On: vin, iul. 14th, 2017

Francisk Chiriac(PSD) despre Alexandru Danaila(PNL): “ Nu stiu ce-a condus Alexandru Danaila, ca a avut cateva firme care nu mai sunt…”

In ultima perioada, Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila, arunca tot mai multe sageti in directia social democratilor, in incercarea sa de a face opozitie. Totusi, aceasta opozitie nu este una constructiva, ci mai degraba constructiva. In acest sens stand exemplu situatia dispensarului de la Spitalul TBC, care putea sa nu mai ajunga in administratia spitalului din cauza liberalilor braileni care nu a votat initial “pentru”, motivand diferite neclaritati care nici astazi nu au fost prezentate.

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac(PSD) a spus in cea mai recenta conferinta de presa ca isi doreste o opozite, dar o opozitie contructiva, nu destructiva pentru cetatenii judetului Braila. Acesta l-a atacat voalat pe Danaila, spunand ca pana in prezent acesta din urma a condus niste firme care nu mai fuctioneaza.

“Nu am facut-o ca o concesie a PNL, ci am facut-o ca o asumare a mea, personala, pentru partea de transparenta si sa inteleaga lumea ca am venit aici, in aceasta functie, doar de a face bine, nu de a ingreuna lucrurile, cum fac altii.

Nici macar nu aduc argumente solide, eu va spun ca n-au votat patrimoniul public al judetului Braila din cauza unor <<neclaritati>>. De 3 luni de zile le cer personal si le-am cerut si public – o sa le cer si prin hartie, asumat, scris – care sunt acele neclaritati, punctual, astfel incat acest patrimoniu public al judetului Braila sa fie actualizat la zi, pentru a avea si eu, ca si presedinte al CJ, o imagine foarte clara asupra patrimoniului. (…)Mi-am dorit intotdeauna o opozitie constructiva; pana acum au facut o opozitie distructiva pentru cetatenii judetului Braila. La fiecare sedinta de Consiliu au venit doar cu citate din legi si cu injurii la adresa altor colegi consilieri. Si am spus-o de fiecare data, asta tine si de cei 7 ani de-acasa si de modul in care unii inteleg leadership-ul si cum il urmeaza.

Nu stiu ce a condus Alexandru Danaila, in afara ca a fost viceprimar si ca a avut cateva firme care nu mai sunt… Nu m-am uitat foarte bine pe CV-ul lui, dar are o experienta debordanta si din punct de vedere juridic, dar si din punct de vedere profesional. Eu pot sa ma mandresc cu CV-ul meu si pot sa spun cu mandrie ca eu am muncit pentru lucrurile care efectiv sunt scrise in acel CV”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>