Published On: mar, iul. 4th, 2017

FOTO: Imagini DEZOLANTE cu un parc din cartierul Obor / Desi se doreste a fi un loc de joaca pentru copii este “casa” maidanezilor

loc_de_joaca_infobrailaIn mediul online au inceput sa circule mai multe fotografii cu un loc de joaca pentru copii din cartierul Obor. Pana aici nimic iesit din comun. Totusi, starea in care se afla locul de joaca respectiv este una deplorabila si cu greu iti poti imagina scartaitul leaganelor si rasetele copiiilor fericiti. Mai degraba, intr-un loc ca acesta se pot auzi doar maraitul si latratul cainilor maidanezi.

Din pacate aceasta situatie nu este una de azi de ieri, ci dainuie de ani de zile in municipiul nostru, si in situatia parcului respectiv se afla multe alte locuri de joaca din oras. Nu sunt putine cazurile in care buruienile au pus stapanire pe parcuri.

Brailenii inca asteapta schimbarea promisa de primarul Dragomir. Nu au fost putine cazurile in care edilul sef a spus ca la nivelul municipiului se vor amenaja mai multe locuri de joaca, dar pana in prezent noile locuri de joaca pot fi numarate pe degetele de la o mana.

Sursa Foto: Doar in Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>