Published On: mar, iul. 18th, 2017

Doi braileni au jefuit un centru comercial din Buzau si au fost prinsi in Ianca

Ieri, la ora 16:00, Politia Orasului Ianca a fost sesizata de catre Politia Municipiului Buzau cu privire la faptul ca doua persoane necunoscute ar fi sustras telefoane, parfumuri si alte bunuri dintr-un centru comercial din Buzau, dupa care s-au deplasat cu un taxi, pe DN 2B, catre municipiul Braila.

In urma sesizarii, politistii au efectuat un filtru pe DN 2B, pe raza orasului Ianca, ocazie cu care au depistat si oprit autoturismul in cauza, condus de catre un barbat de 35 de ani, din comuna Galbinasi, judetul Buzau. In autoturism se mai aflau sotia acestuia si alti doi braileni, cu vârste de 20, respectiv 23 de ani.

Politistii au procedat la controlul corporal al persoanelor si a vehiculului, asupra celor doi braileni fiind gasit câte un telefon mobil. Totodata, sub scaunul din dreapta al masinii, a fost gasita o borseta, in care se aflau mai multe unelte folosite la sustragerea capsulelor si a alarmelor de la articolele vestimentare. Persoanele in cauza au fost conduse la sediul politiei in vederea continuarii verificarilor, acestea fiind preluate de catre politistii din cadrul Politiei Municipiului Buzau, in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>