Published On: lun, iul. 3rd, 2017

Doi barbati au fost prinsi la volanul unor autoturisme, desi nu aveau permis de conducere

Sambata 1 iulie, la ora 20:30, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani l-au depistat, la intersectia DJ 212 cu DE 584, pe un tanar de 27 de ani, din satul Valea Canepii, comuna Unirii, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere de nicio categorie de vehicule. 

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

In aceeasi zi, in jurul orei 21:00, politisti din cadrul Sectiei 1de Politie Rurala Braila l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 41 de ani, din localitatea Cazasu.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constat ca soferul nu detine permis de conducere, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>