Published On: vin, iul. 7th, 2017

Diana Drutu (Munteanu), noul inter al Dunarii Braila

HC Dunarea Braila continua seria transferurilor dupa ce la finalul sezonului trecut mai multe jucatoare importante au ales sa nu-si mai prelungeasca contractul cu echipa de la malul Dunarii. Dunarea Braila a transferat pana in prezent sase noi jucatoare, iar in acest sfarsit de saptamana conducerea clubului a reusit si cel de-al saptelea transfer. Diana Drutu (Munteanu) este unul dintre cei mai experimentati interi ai campionatului intern si va imbraca tricoul formatiei brailene pentru urmatoarele doua sezoane. Mai mult, in sezonul 2011-2012 a fost desemnata golgheterul Ligii Nationala reusind 182 de goluri. Noul inter al Braila are experienta si in cupele europene, acolo unde a ajuns pana in sferturile de finala din Cupa Cupelor si Cupa Challenge.

“Nascuta pe 1 mai 1987, Diana este unul dintre interii experimentati ai Ligii Nationale de handbal feminin.

In sezonul competitional 2011-2012 aceasta a fost desemnata cea mai buna marcatoare a Ligii Nationale avand inscrise 182 de goluri. In acelasi sezon aceasta a fost cooptata sa faca parte din Nationala Romaniei.

Diana are experienta Cupelor Europene ea ajungand cu echipele de club pana in sferturile de finala din Cupa Cupelor si Cupa Challenge. Ca un adevarat tunari, Diana este pregatita sa intre in teren si sa isi demonstreze valoare”, se arata intr-un comunicat al clubului brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>