Published On: joi, iul. 13th, 2017

Dezvaluire naucitoare pentru Laura Kovesi. DNA a musamalizat un dosar in care aparea numele fostului sot al Laurei Kovesi, Eduard Kovesi

Ancheta privea constructia autostrazii Sibiu – Orastie si s-a oprit brusc in momentul in care cercetarile incepeau sa ajunga la Eduard Kovesi. Dosarul a fost instrumentat de procuroarea Mihaela Iorga Moraru, pe care Kovesi a dat-o afara din DNA.

kovesi_-_ca_ploiesti_11_apr_2017Dezvaluri de proportii care o vizeaza pe sefa DNA Laura Kovesi (foto). Parchetul anticoruptie a omorat un dosar in care aparea fostul sot al doctoritei Kovesi, Eduard Kovesi. Este un dosar care priveste celebra autostrada de la Sibiu-Orastie, care a fost deschis de DNA in 2015, dar inchis in momentul in care ancheta ajungea la Eduard Kovesi. Dezvaluirea a fost publicata, miercuri 12 iulie 2017, de ziarul Evenimentul Zilei.

Extrem de interesant, potrivit celor de la Evz, dosarul s-a aflat in instrumentarea procuroarei Mihaela Iorga Moraru. Adica nimeni alta decat cea pe care Kovesi a dat-o afara din DNA in urma cu cateva zile.

Astfel, dosarul a fost inceput in 2015, fiind vorba de posibile infractiuni de siguranta nationala. Pe parcurs ancheta ar fi ajuns la Eduard Kovesi, intermediar in vanzarea de materiale de constructii pentru autostrazi. A fost momentul in care, sustine Evz,  dosarul s-a oprit.

  sursa luju.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>