Published On: mie, iul. 12th, 2017

Cum a ajuns un constantean sa fie acuzat de fals in inscrisuri si uz de fals de politistii braileni

Un barbat de 30 de ani a fost oprit pentru un control de rutina de catre politistii rutieri  din Braila, care au constatat ca vehiculul pe care acesta il conducea era radiat din circulatie, iar certificatul de inmatriculare prezenta urme de falsificare.

In cursul zilei de ieri, ora 17:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au identificat in trafic, pe strada General Eremia Grigorescu, pe un barbat, in varsta de 30 de ani, din orasul Harsova, judetul Constanta, care conducea un autoturism neinmatriculat.

In urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat faptul ca vehiculul in cauza a fost radiat din circulatie la data de 23.05.2017, anexa certificatului de inmatriculare a autoturismului prezentand semne vizibile de falsificare. In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>