Published On: mar, iul. 25th, 2017

Codin, fiul interlopului Walter, a fost trimis in judecata dupa ce a injunghiat un barbat pe Dorobanti

Laurentiu Prusianu, zis “Codin”, in varsta de 24 de ani, fiul interlopului Walter, a fost pus sub control judiciar si trimis in judecata sub trei capete de acuzare: lovire sau alte violente, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce l-a injunghiat pe un barbat.

Reamintim ca in dupa amiaza zilei de 28 mai 2017, Codin l-a lovit de mai multe ori cu un cutit tip briceag pe Victor Bucsa, ranindu-l grav. Acesta a avut nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale. Conflictul dintre cei doi a izbucnit intr-o agentie de pariuri de la b-dul Dorobantilor, in zona Piata Mare, dar victima a fost gasita intr-o balta de sange, zacand in fata unei banci din zona.

Tanarul de 24 de ani mai este judecat si pentru ca, la sfarsitul anului 2015, a distrus un aparat de jocuri dintr-o sala de jocuri din municipiu dupa ce l-a lovit in mod repetat cu un cutit. Dupa ce a distrus aparatul acesta a inceput sa-i ameninte cu moartea pe angajatii salii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>