Published On: lun, iul. 10th, 2017

Barurile si discotecile din judet luate cu asalt de mascati

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 7 iulie si 8 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 33 de societati comerciale, legitimate 162 de persoane, dintre care 18 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 95 de autovehicule.

De asemenea, acestia au constatat 7 infractiuni si 118 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 43.830 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 72 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 36 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 6 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 4 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere, au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>