Published On: lun, iul. 31st, 2017

Barurile si discotecile au fost luate cu asalt de mascati / Peste 400 de persoane au fost legitimate

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 28  si 29 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 72  societati comerciale, legitimate 410  persoane, dintre care 144 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 272  autovehicule. De asemenea, acestia au constatat 88 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 30.450 lei.

Dintre amenzile aplicate 63 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 22 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 3 la alte acte normative. Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere si au retras 4 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>