Published On: mie, iun. 7th, 2017

WhatsApp introduce doua functii noi

Serviciul de mesagerie WhatsApp si-a imbunatatit modul de distribuire a pozelor si a introdus o functie care permite utilizatorilor sa raspunda mai repede la mesaje. Aceste functii sunt disponibile, momentan, doar pentru utilizatorii iPhone.

WhatsApp ofera o varietate larga de distribuire a pozelor si videoclipurilor. Dar atunci cand trimitem multe poze, fereastra de chat poate deveni incarcata cu multe poze si este incomod pentru utilizatori. Noua functie permite o organizare mai buna a fotografiilor, asezandu-le in grupuri de cate patru sau mai multe. Ele vor putea, de asemenea, sa fie vizualizate in fereastra de chat, noteaza Mashable.

Nu doar organizarea pozelor s-a schimbat, dar au fost introduse si cinci filtre pentru modificarea pozelor: pop, black and white, cool, chrome si film. Putem edita de asemenea orice poza din telefon cu aceste filtre.

O a doua functie introdusa de WhatsApp le permite utilizatorilor sa raspunde mai repede si mai usor la mesaje. Ei vor putea sa raspunda oricarui mesaj cu un swipe in dreapta, grabind astfel procesul de chat.

Desi momentan, noile functii sunt disponibile doar pentru iOS, se asteapta ca in viitorul apropiat sa fie valabile si pentru Android.

 

 

 

Sursa: digi24.ro

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>