Published On: lun, iun. 12th, 2017

VIDEO: Un tanar de 20 de ani a intrat cu 236km/h in parapetii metalici de pe A3

O masina ce rula cu 236 km/h pe Autostrada 3 Turda-Bors a intrat in derapaj si a lovit parapetii metalici ai autostrazii din partea dreapta a directiei de deplasare, soferul motivand ca i-a sunat telefonul, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane.

Duminica, in jurul orei 13:51, un barbat in varsta de 20 de ani, din Alba-Iulia, a pierdut controlul masinii, in timp ce se afla pe Autostrada 3 Turda-Bors, in dreptul km15+900 m , calea 2, noteaza Mediafax.

Soferul a motivat ca i-a sunat telefonul, moment in care a intrat in derapaj si a lovit parapetii metalici ai autostrazii din partea dreapta a directiei de deplasare. Accidentul rutier a fost filmat si inregistrat video de aparatul radar, autoturismul fiind inregistrat circuland cu viteza de 236km/h.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), pana la inlaturarea obstacolului, se circula pe banda de urgenta, pe o distanta de aproximativ 300m.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>