Published On: mar, iun. 13th, 2017

VIDEO: Un politist de la Investigatii Criminale surprins chefuind cu un interlop / Cei doi, la un moment dat, se saruta pe gura

Un politist de la Investigatii Criminale a fost surprins la o petrecere cu un sef interlop din Tecuci. Cei doi chiar se saruta pe gura la cheful agentilor, de la care nu au lipsit manelele. Imagini uluitoare au aparut de la o petrecere cu interlopi si manele. Mai multi politisti din Tecuci au participat la o petrecere organizata de un coleg de-al lor din cadrul Biroului de Investigatii Criminale (BIC) din localitate, Daniel Calin.

Printre invitati s-au numarat numerosi sefi din politie, printre care comisarul Fanel Oprea (seful Politiei Tecuci), comisarul Adrian Antohe (adjunctul lui Oprea), comisarul Mircea Rusu (seful Biroului Investigatii Criminale), Horatiu Motoc (seful Serviciului Arme si Munitii), Marinel Moscu, Marius Trotus, Gica Nitu si altii.

In imagini se vede cum politistul Daniel Calin, cunoscut si sub porecla de „Dan Buric", se tine de dupa umeri, minute in sir, cu un anume Silviu Bejan (cunoscut in Tecuci sub pseudonimul „Cap de plumb"), alaturi de care canta mai multe manele. Ba chiar, la un moment dat, cei doi se saruta pe gura.

Potrivit adevarul.ro, Daniel Calin a devenit politist de ordine publica prin recrutare din surse externe (adica nu a absolvit in prealabil o scoala de Politie, fiind trimis ulterior la cursuri de scurta durata), dupa care a devenit soferul fostului comandant al Politiei Tecuci, comisarul Florin Balcan.

In ultimii doi ani, Daniel Calin a fost reclamat catre superiorii sai de mai multe persoane din Tecuci, care au semnalat faptul ca acesta isi indeplineste in mod defectuos atributiunile de serviciu.

Silviu Bejan este un personaj cunoscut in Tecuci prin traiul opulent si limuzinele de ultima generatie cu care se afiseaza, desi, oficial, nu detine niciun fel de venituri fiscalizate in Romania. Cunoscutii stiu despre el ca ar avea „afaceri in strainatate", in mai toate tarile din spatiu UE.

Sursa video: Adevarul.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>