Published On: joi, iun. 15th, 2017

VIDEO: Momentul in care Cristian Boureanu a fost facut KO de politist / Un pumn bine plasat in figura l-a trimis in lumea viselor

In ultima perioada prima pagina a presei centrale a fost detinua da conflictul dintre fostul parlamentar Cristian Boureanu si politistul de la Rutiera. In urma cu mai putin de 24 de ore, filmul complet al bataii dintre politist si Cristian Boureanu a aparut in mediul online. Fostul parlamentar s-a prabusit pe asfalt dupa ce a primit un pumn in gura.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuziva in urma scandalului dintre Cristian Boureanu si politisti, fostul deputat acuzandu-i pe acestia ca l-ar fi agresat.

Dosarul penal in rem pentru purtare abuziva a fost deschis, miercuri, de catre procurori, au declarat reprezentantii Parchetului pentru Mediafax.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>