Published On: mar, iun. 20th, 2017

VIDEO: Liderul unui clan interlop a snopit in bataie un campion la MMA

Interlopul oradean Romulus Markovics, alias Romi Negus, a debutat cu dreptul la prima sa competitie de  kickbox care s-a desfasurat, duminica seara, in cadrul galei Fight Zone, organizata la Deva, informeaza Ebihoreanul.ro.

Romi l-a infruntat in primul sau meci pe „Bestia” Bogdan Bestea, multiplu campion la MMA si kickboxing, pe care l-a invins, la puncte, intr-un meci de trei reprize.

Fara a fi spectaculos, meciul a aratat un Negus mult mai sprinten decat adversarul sau, dar si foarte atent la loviturile necrutatoare ale "Bestiei". Pe parcursul celor trei reprize, Romi a reusit sa-l oboseasca pe Bestea, plimbandu-l mult, dar a castigat in final partida fara sa fi punctat decisiv.

Seful clanului tiganesc din Oradea a avut parte, la Deva, de o mica galerie de suporteri, care i-au scandat numele pe tot parcursul meciului.

Gala Fight Zone s-a desfasurat duminica seara, incepand de la ora 20.00, competitia avand programate sase partide de box si patru de kickbox, cu sportivi din Deva, Hunedoara, Bucuresti, Timisoara, Oradea, Iasi, Campina si Drobeta Turnu Severin.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>