Published On: joi, iun. 8th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Jandarmeria Braila si-a deschis portile pentru mai multi elevi braileni / Ce surprize i-au asteptat pe acestia

In cursul zilei de miercuri, 07 iunie, jandarmii braileni au primit vizita unor copii de la Scoala Gimnaziala A. S. Puskin si de la Gradinita Arlechino din municipiul Braila, activitate ce se inscrie in programul educational “Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun”.

La sediul Jandarmeriei Braila, copiilor le-au fost organizate ateliere interactive, exercitii demonstrative, stand de prezentare a institutiei, dar si filmulete ce ilustreaza activitatea si atributiile institutiei.

Spre finalul intalnirii, jandarmi din cadrul Serviciului Ordine si Siguranta Publica le-au amintit elevilor care sunt cele mai intalnite forme de violenta in zona institutiilor de invatamant si ce trebuie sa faca in astfel de situatii.

Toti copiii au fost incantati de activitate, mai ales ca jandarmii le-au oferit posibilitatea sa probeze articolele de echipament pe care oamenii legii le folosesc in misiuni, iar la final, copiii le-au pregatit si ei un moment artistic deosebit – cantece si dansuri rusesti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>