Published On: mie, iun. 14th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Incendiu de amploare intr-un bloc turn din Londra / Pompierii confirma ca exista mai multi morti

Un incendiu urias a cuprins in aceasta dimineata un intreg bloc de locuinte din nord-vestul Londrei. Primele apeluri de urgenta au fost facute in jurul orei locale 1:00 (3:00 ora României). Potrivit BBC, blocul este in pericol sa se prabuseasca.

Purtatorul de cuvânt al pompierilor din Londra a declarat ca echipajele au ajuns la locul incendiului dupa 6 minute de la primul apel si a confirmat ca exista mai multi morti in incendiul violent care a cuprins blocul. Numarul victimelor nu a fost inca anuntat, din cauza "complexitatii cladirii", scrie The Guardian.

"Este un incident fara precedent. Nu am vazut asa ceva in 29 de ani de când sunt pompier. Colegii mei lucreaza din greu in aceste momente pentru a stinge incendiul. Este un incendiu de proportii, care a afectat aproape toate cele 24 de etaje ale blocului, mai putin primele 2 etaje.

Din pacate, pot confirma ca exista mai multi morti. Nu pot spune care este numarul acestora deocamdata, intrucât cladirea este una complexa si de dimensiuni mari. Ar fi gresit sa facem speculatii acum", a declarat purtatorul de cuvânt al pompierilor.

Sursa video: Digi24.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>