Published On: vin, iun. 9th, 2017

VIDEO: Declaratii in EXCLUSIVITATE ale familiei lui Cristian Brot: “Madalin il ameninta pe Cristi ca se duce in Moldova sa isi ia arma cu care o sa-l omoare”

Familia lui Cristian Brot, tanarul omorat in atacul armat care a avut loc in data de 26.05.2017, nu isi gaseste linistea. Mai mult, pe langa faptul ca este devastata de moartea lui Cristian, nu mai poate suporta cele scrise despre acesta din urma. Familia sustine ca tanarul, Cristian Brot, nu era interlop, ci era doar un simplu taximetrist in Londra.

Conflictul dintre Cristi si Madalin ar fi pornit cu un an in urma, cand Cristian, recent eliberat din penitenciar, ar fi venit sa ii ceara socoteala lui Madalin pentru niste jigniri. Sora lui Cristian Brot ne-a vorbit despre cum fratele sau, care ii povestise, doar cu cateva zile inainte sa moara, ca era amenintat prin mesaje de Madalin. Totodata, aceasta sustine ca divergentele dintre Cristi si Madalin nu ar fi pornit de la o tanara, asa cum s-a vehiculat.

Familia lui Cristian crede ca drogurile i-ar fi luat mintile lui Madalin, cel care pana cu cativa ani in urma fusese prietenul lui Cristi.

"Madalin i-a zis ca o sa il omoare. Dar el nu a crezut. Nu ii era teama de Madalin, au crescut impreuna. Madalin il ameninta pe Cristi ca se duce in Moldova si isi ia arma cu care o sa-l omoare", ne-a povestit sora lui Cristian.

De asemenea mama lui ne-a spus cu lacrimi in ochi ca i-au fost luati 29 de ani din viata.

"Nu-mi omori mie copilul, pentru ca doar eu stiu cum l-am crescut. Am crescut cinci copii cu greu. Nu se poate sa-mi omoare cineva copilul, nu se poate asa ceva, nu se poate sa-mi omoare mie copilul degeaba. De-aia sunt razvratita, ca mi l-au omorat degeaba, nu aveau nimic de impartit. Mi-au omorat copilul sanatos. Mi-au luat 29 de ani din viata oamenii astia. Cine si ce le da dreptul sa-mi omoare copilul?! Nu se poate asa ceva", a zis mama lui Cristian Brot.

Familia lui Cristian Brot multumeste celor ce au venit sa doneze sange pentru cel ce le-a fost fiu si frate.

Citeste si: Dedesubturile crimei lui Brot / Pekenie si Brot au fost amici in copilarie, dar drumurile li s-au despartit, ajungand infractori in strainatate / Se presupune ca cei doi au fost formati de interlopii locali

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>