Published On: vin, iun. 23rd, 2017

VIDEO: Asteptarea pentru iubitorii de cai putere a luat sfarsit / In weekend, motoarele vor fi incinse la maxim pe Aerodromul Ianca

In acest weekend, brailenii se vor putea bucura de motoare incinse la maxim si “scartait” de roti pe Aerodromul din Ianca. In perioada 24-25 iunie la Ianca va avea loc cea de-a doua etapa a Campionatului Drag Racing Romania. Pe pagina de Facebook a organizatorilor se precizeaza ca cei prezenti se vor bucura de mai multe surprize. Evenimente sunt programate sa inceapa de la ora 10:00 si se vor incheia in jurul orei 18:00. Mai mult, pe pagina respectiva s-a postat si o poza cu trofeele care vor fi inmanate invingatorilor. Festivitatile de premiere sunt programate duminca, 25 iunie.

Precizam ca intrarea la eveniment se va face pe baza unor bratari care pot fi achizitionate de la intrarea in Aeroport, in zilele de concurs, bratari care trebuie purtate pe tot parcursul evenimentului.

Taxa pentru public este de 20 lei pe zi, iar in cazul unui abonament pe ambele zile – 30 lei, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.

Pentru piloti, intrarea este gratuita, insa acestia platesc o taxa de participare: 150 lei la categoria Moto; 150 lei la categoria Street; 200 lei  la categoria Profi; 150 lei – Test (masina care participa in perioada de calificari, dar care nu merge mai departe in finale). Intrarea este gratuita pentru copiii de pâna la 14 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>