Published On: lun, iun. 12th, 2017

Victor Doaga, candidatul PNL, a castigat Primaria Viziru la 32 de voturi

Potrivit numaratoarelor initiale candidatul PNL, Victor Doaga, a castigat alegerile pentru Primaria Viziru. Acesta l-a depasit pe principalul contracandidat din partea PSD, Dima Priceputu, cu cateva zeci de voturi. Doaga a mai fost primar in doua randuri, in perioadele 1990-2000 si 2004-2008.

Priceputu (primar in perioada 2008-2016) a fost invins si la alegerile locale din vara anului 2016 de catre Vasile Visalon (PNL), care a demisionat in noiembrie 2016, din cauza unor probleme de sanatate.

Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila, a confirmat ca Victor Doaga este noul primar al comunei Viziru, dupa ce a castigat alegerile la o diferente foarte mica. La randul sau presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a precizat ca asa par sa stea lucrurile, dar va cere renumararea voturilor, avand in vedere ca diferenta este foarte mica.

”Vreau sa multumesc in primul rand echipei care s-a implicat in campania asta. Nu a fost neaparat o campanie pentru partid, pentru candidat, ci mai degraba pentru comunitatea locala. Din toata aceasta confruntare electorala este important ca oamenii din Viziru sa aiba de castigat prin proiectele care vor fi implementate de acum. Desi a fost scurta a fost o campanie electorala intensa si consider ca nu am fi castigat daca echipa nu se implica asa cum a facut-o. PNL dovedeste ca daca este unit poate castiga chiar si batalii electorale care erau oarecum pierdute din start in acceptiunea unora”, a declarat Danaila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>