Published On: mar, iun. 6th, 2017

UPDATE: Hotul care a JEFUIT o sala de jocuri a fost prins / Banii, aproximativ 15.000 lei, nu au fost gasiti

Share This
Tags

UPDATE: Hotul care a jefuit sala de jocuri a plecat cu circa 15.000(150 de milioane lei vechi). Acesta a fost prins la scurt timp dupa jaful de la barul Blasova pe Str. Pietatii, vis-a-vis de Spitalul Sf Pantelimon din cartierul Hipodrom. Dupa ce a luat banii hotul a fugit val vartej in Parcul Momunent, pierzandu-si pe drum sapsa si slapii. Chiar daca a fost prins rapid, hotul a aruncat banii inainte sa ajunga pe mana Politiei. Acesta a indicat locul unde s-a debarasat de bani, dar la locul respectiv politistii nu au gasit nimic. Se considerea ca o alta persoana care a asistat la toata scena a ajuns la locul respectiv inaintea oamenilor legii.

In aceasta dupa amiaza o sala de jocuri din municipiu a fost jefuita ziua in amiaza mare. Societatea comerciala a este localizata in vecinatatea Spitalului 3. Inca nu se cunoaste suma exacta cu care a plecat hotul, dar exista voci care sustin ca suma nu este una de lepadat.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au demarat investigatiile pentru a-l prinde sau a-i prinde pe cei responsabili.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>