Published On: mar, iun. 13th, 2017

Un sofer, aproape de coma alcoolica, a facut praf gardul unui imobil

Duminica seara, la ora 22:40, Politia Orasului Insuratei a fost sesizata, prin apel 112, cu privire la faptul ca, pe raza comunei Baraganul, a avut loc un accident rutier.

Deplasati la fata locului, politistii l-au identificat pe un localnic, in varsta de 28 de ani, care ar fi intrat cu autoturismul in gardul unui imobil de pe raza comunei.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,05 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu poseda nici permis de conducere, intocmindu-i dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis si sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>